RECORDS DE FINESTRA

Una habitació mitjana amb dos llits i un armari a l'esquerra obria pas a una finestra on la llum ho il·luminava tot.

Si miraves fora, no solament veies petits i estrets carrerons de pedra o cases no més altes de dues plantes, sinó que també podies observar el cel més blau i el més clar a la matinada, el més taronja a la tarda i el més negre i estrellat a la nit.

Una mica més abaix trobem camps plens d'oliveres petites que ballen al ritme de la suau brisa d'estiu, i els habitants resen a Déu perquè el seu fruit sigui gran i voluptuós.
En respirar a fons, petites partícules de perfum que porta el suavitzants d'aquells draps insignificants estesos, arriben al meu nas i provoquen una sensació de pessigolleig que es passa quan em rasco el nas de manera suau.

El lloc on volia ser ara és allà on el silenci, la llum i el cel blau regnen i no aquí, on el cel gris i fosc de la matinada tapa el sol i el frenètic soroll dels cotxes no cessa i no deixa aclarir les idees. 

Esta redacción la hice para catalana como bien se puede leer, y describe a lo que veía a través de la ventana de la casa de mi pueblo, que bueno, me gustaba mucho el paisaje y lo describí.

Comentarios